Home / Buat Duit Online / Cara Buat Duit Online Dengan Hanya Duduk Diam Dan Goyang Kaki

Cara Buat Duit Online Dengan Hanya Duduk Diam Dan Goyang Kaki

Dah hampir seminggu rasanya saya tak update blog ini disebabkan ke-busy-an yang melampau. Sebagai seorang yang senantiasa busy dengan kerja, adalah tidak menjadi masalah untuk saya buat duit online. Saya tertarik untuk berkongsi teknik buat duit online dengan hanya duduk diam dan goyang kaki selalu dicari.

Betul ke boleh buat duit dengan hanya  duduk diam dan goyang kaki?

Teknik ini telah lama dipraktikkan oleh kebanyakkan orang yang buat duit online dan masih relevan sehingga ke hari ini. Bagaimana? Antara kaedah yang anda boleh gunakan untuk buat duit online adalah dengan mempromosikan produk affiliate, menulis, menjual produk atau servis, melabur, online trading dan banyak lagi. Pilih mana-mana kaedah yang anda rasa sesuai dan mudah untuk dilakukan dan usahakannya sebaik baiknya.

Literally, jika anda sedang melakukan salah satu daripada kaedah buat duit online berikut sambil duduk dan goyang kaki, maksudnya anda sendang buat duit online dengan hanya duduk diam ataupun goyang kaki.

Mudahkan. Sekarang anda cuma perlukan usaha yang bijak untuk mendapatkan hasil dari kaedah buat duit yang anda lakukan. Nasihat ikhlas saya, sila beli ebook berkaitan untuk dijadikan rujukan buat anda. Jadikan ebook tersebut sebagai lampu suluh untuk menerangi jalan buat duit online, supaya anda tidak sesat.

Aku dah beli banyak ebook dan buku. Membaca tue penting. Minggu ni pun aku dah beli ebook baru di warriorforum.

Apa yang membezakan kejayaan dan kegagalan adalah bergantung kepada usaha dan teknik yang anda gunakan. Itu sahaja, malas nak tulis panjang sangat.

# Takziah diucapkan kepada keluarga Chua Boon Huat di atas pemergian beliau dan juga kepada keluarga pemain bola keranjang negara yang meninggal dunia, rebah ketika bermain.#

About Joe

Menjadi seorang blogger hanya untuk berkongsi kisah. Saya merupakan seorang part-time blogger dan seorang jurutera sepenuh masa. Anda boleh hubungi saya melalui ruangan Contact. Blog Cepumas dihostkan oleh HawkHost.

5 comments

  1. haha..betul tu. betul..
    titan recently posted…Kisah kejayaan Hiruma Youchi.My Profile

  2. Betul tu, kita kerja penat-penat, kumpul wang beli rumah besar, beli kereta dan beli kerusi letak kat taman untuk akhirnya duduk dan goyang kakii kat kerusi tu…kot mana pun mesti nak duduk goyang kaki. Jadi kalau duduk dan goyang kakii duit tetap masuk tentu lagi best!
    Mohd Shubhi recently posted…10 terhebat sepanjang Julai’2013 #9My Profile

  3. ya memang seronok kalau hanya buat duit dari rumah dan lagi bagus kalau dah ada duit boleh beli rumah baru
    kakiblog recently posted…Menulis Blog Demi Kepuasan DiriMy Profile

  4. Hehe..yang teknik mcm ni kadang2 buat orang keliru..kerja tak seberapa tapi duit tak pernah putus..haha
    Hafizul recently posted…Jobdirumah – Banyak Persaingan Ataupun Aku Dah Tak Terrer?My Profile

  5. Kengkadang tu bila terlebih baca ebook pun boleh jadi overload. Sudahnya tak tahu kat mana nak mula. Akhirnya tak menjadi juga. Baca dan terus praktik.. itu yang terbaik untuk buat duit..
    Cikgu Hairul recently posted…Apple Melampau! iPhone 5S Pencuri Maklumat SulitMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Scroll To Top
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor